NOTICIAS

La Maleta de Portbou

Et convidem a la presentació de La Maleta 32 «LÍMITES ECOLÓGICOS Y DOGMAS ECONÓMICOS»

Dijous, 20 de desembre a les 19 hores a la llibreria LA CENTRAL del Raval (Carrer d’Elisabets, 6, Barcelona)

Amb la participació de:

ANTXON OLABE, MILAGROS PÉREZ OLIVA I JOSEP RAMONEDA

«La conciencia de los límites ecológicos planetarios supone, en un sentido profundo, que el principio de realidad nos obliga a los seres humanos a un ejercicio de humildad ontológica. El tiempo de la desmesura, la hibris de los griegos, ha finalizado. El simio bípedo altamente evolucionado y diferenciado, Homo sapiens, ha de comprender y aceptar que no puede depredar la Tierra como si fuese un planeta infinito. Le va en ello su propia supervivencia

Antxon Olabe/La economía del sistema Tierra/La Maleta de Portbou 32

En el dossier «Límites ecológicos y dogas económicos» també  hi col·laboren Miguel Delibes de Castro, Alberto Ansuategui i Mikel González-Eguino.

CONSULTA EL SUMARI


Els ponents

Antxon Olabe és assessor en el gabinet del Ministeri de Transició Ecològica. És expert en planificació estratègica, canvi climàtic, transició energètica i desenvolupament sostenible. És coordinador del dossier de La Maleta 32.

Milagros Pérez Oliva Oliva és periodista i professora d’Anàlisi d’actualitat a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. És vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i col·laboradora del programa Bon dia, Catalunya, de TV3. Ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Periodisme per la Generalitat de Catalunya.


Josep Ramoneda és filòsof, periodista  i escriptor i director de La Maleta de Portbou. Revista de Humanidades y economía.


COMPARTIR EN:

FacebookTwitter

ARCHIVO DE NOTICIAS