NOTICIAS

La Maleta de Portbou

Et convidem a la presentació de La Maleta 32 «LÍMITES ECOLÓGICOS Y DOGMAS ECONÓMICOS»

Dijous, 20 de desembre a les 19 hores a la llibreria LA CENTRAL del Raval 

(Carrer d’Elisabets, 6, Barcelona)

Amb la participació de:

ANTXON OLABE, MILAGROS PÉREZ OLIVA I JOSEP RAMONEDA

«La conciencia de los límites ecológicos planetarios supone, en un sentido profundo, que el principio de realidad nos obliga a los seres humanos a un ejercicio de humildad ontológica. El tiempo de la desmesura, la hibris de los griegos, ha finalizado. El simio bípedo altamente evolucionado y diferenciado, Homo sapiens, ha de comprender y aceptar que no puede depredar la Tierra como si fuese un planeta infinito. Le va en ello su propia supervivencia

Antxon Olabe/La economía del sistema Tierra/La Maleta de Portbou 32

En el dossier «Límites ecológicos y dogas económicos» també  hi col·laboren Miguel Delibes de Castro, Alberto Ansuategui i Mikel González-Eguino.

CONSULTA EL SUMARI


VINE, I ET REGALAREM UNA MALETA

Volem compartir les festes amb els nostres lectors i subscriptors.  A tots els que vingueu a la presentació del dijous 20 de desembre a la Central del Raval i compreu un número de La Maleta de Portbou, us regalarem un altre número de l’arxiu.


Els ponents

Antxon Olabe és assessor en el gabinet del Ministeri de Transició Ecològica. És expert en planificació estratègica, canvi climàtic, transició energètica i desenvolupament sostenible. És coordinador del dossier de La Maleta 32.

Milagros Pérez Oliva és periodista. Articulista i membre de l’equip d’editorials del diari El País, col·labora també com a analista en diferents programes de radio i televisió, entre ells Els Matins de TV3, Hora 25 de la Cadena Ser o Vespre de la 2 de TVE. Ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Periodisme per la Generalitat de Catalunya.

Josep Ramoneda és filòsof, periodista  i escriptor i director de La Maleta de Portbou. Revista de Humanidades y Economía.


 


COMPARTIR EN:

FacebookTwitter

ARCHIVO DE NOTICIAS